5.5.2014

Kissatalouden sohva

Kotiimme kaivataan toista sohvaa... olemme tulleet siihen tulokseen, että näin(kin) ison kissalauman kotiin ei kannata ihan uutta sohvaa hankkia. Vuosia sitten sain ihan pilkkahinnalla naapuriltamme ihanan Ikean Ektorp sohvan Belinge valkoisella päälisellä, ja olen ollut erittäin tyytyväinen tähän käytännölliseen ja edulliseen sohvaani. Helppo pestä, huoltaa ja tarvittaessa voit ostaa uudet päälliset.

Nyt olen etsinyt monet nettikirppikset (mm. tori ja huuto.net) sekä FB kirppispalstat, mutta ongelmaksi on muodostunut jo myydyn tavaran pitäminen "myydään" palstalla. Ei ole kivaa uhrata aikaansa laittamalla viestejä tuntemattomille myyjille ja saada vastaukseksi (jos hyvä tuuri käy) myyty. Miksi niitä myymiään tavaroitaan on niin vaikaa poistaa myynnistä?

Kodissamme on paikka tälle sohvalle.
Kuva lainattu Ikean sivuilta.

4 kommenttia:

  1. Laita toriin se päivityspalvelu vai mikä se on. Se ilmoittaa kun uusi tuote tulee myyntiin. Tai laita itse myös toriin halutaan ostaa. Mä sain monta yhteydenottoa kesärenkaista kun laitoin haluan ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin asuinalueemme FB palstalle ilmolituksen :)

      Poista
  2. Meillä on sohvien istuinsuojine lampaantaljat, harmaalla sohvalla Iksun (Ikea) harmaat ja valkoisella valkoiset. Kissat tykkää:) ja hyvin suojaavat istuinta. Olet aivan oikeassa että ne vanhat ilmoitukset pitäisi poistaa, Huutiksestahan sentään poistuvatkin onneksi.
    -Olisi kiva nähdä blogissasi enemmän kissojen kuvia ja mielellään kissojen esittely. Vaikka toki sisustamisestakin olen kiinnostunut.
    -Onnea sohvan metsästykseen!
    -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi. Meillä on sohvat peitetty fleece peitoilla, ihan niiden pesu helppouden vuoksi. Tahtoo tuo sininen prinsessa pissailla välillä vääriin paikkoihin :(

      Poista